Tatlow Park Playground Renewal

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin Email this link

Consultation has concluded

Well used and aging playground equipment at the Tatlow Park playground near W 2nd Ave and Macdonald St.

The Vancouver Park Board is planning a renewal for the well used playground in Tatlow Park due to its age and condition. Based on community feedback received the playground will be rebuilt in its current location. The design will include improved accessibility and aim to create an innovative, fun play environment.


What's Happening
Public engagement has concluded at this time, please visit the News Feed below for summary of the results.

The Vancouver Park Board is planning a renewal for the well used playground in Tatlow Park due to its age and condition. Based on community feedback received the playground will be rebuilt in its current location. The design will include improved accessibility and aim to create an innovative, fun play environment.


What's Happening
Public engagement has concluded at this time, please visit the News Feed below for summary of the results.

Consultation has concluded
  • Tatlow Playground Renewal Survey Results

    Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin Email this link

    Thank you to everyone who took the time to complete our questionnaire.

    We received over 619 completed surveys and written comments telling us what you would like to see in the renewed playground.

    Please click on the Tatlow Playground Engagement Summary to see a summary of what we heard.

    When residents considered which of the two concepts they preferred, a small majority said they would like to see the playground rebuilt in its current location, near the field house (Concept A). We have begun to refine this preferred concept to reflect the feedback we received. While not all features requested will be possible, we will incorporate many into the new design to create a great new playground.

    Once competed this summer, the revised concept will be available for residents to view on this web site, as well as displayed on a sign in the park.

    Thank you again for your interest this project.